Contactati-ne

022 24-03-73

Adresa: Chișinău,
str. Mitropolitul Dosoftei, 115
Telefon: 022 24-03-73
Noi in Facebook, Instagram :

Grafica produselor

   Grafica produeselor poligrafice in tipografiile din Moldova (proiectarea cataloagelor, design brosuri, tiparirea brosurelor, crearea aspectului cataloagelor, tiparirea cataloagelor, crearea design-ului cataloagelor, design poster, design pentru buclete, tiparirea bucletilor, crearea aspectului pentru cartile de vizita, tiparirea cartilor da vizita)- este ceea, ce este avantajos de comandat la tipografia A3plus din Moldova. Si nu trebuie neaparat ca tirajul sa fie mare.

Noi putem proiecta un design pentru produsele poligrafice si intr-un exemplar sa tiparim prototipul sau pentru buclete, brosuri, pliante si afise. Concurenta intensiva pe piata Republicii Moldova impune ca produsele poligrafice ai tipografiei noastre sa fie imbunatatite datorita noilor tehnologii poligrafice. Nu o sa aveti nevoie sa va adresati altor companii pentru machetarea obiectelor dvs.

   Noi oferim intotdeauna o machetare stralucitoare, creativa si eleganta pentru noul produs sau cu succes modificam aspectul machetului vechi.

   Vom indeplini cu succes machetarea. Machete pentru produsele publicitare sunt proiectate de catre specialistii nostri. Specialistii nostri stiu cum sa creeze un produs ce sa fure privirile clientilor. Oferim mai multe variante ( de la 2 pina la 10 variante propuse), iar cel ales de dvs este procesat de noi. Noi tratam orice produs comandat de catre clent, intr-un mod original si individual.

   Apreciem orice comanda a clientilor nostri. De aceea, incercam sa oferim servicii maxim si calitate in toate etapele de lucru si sa finisam comanda cit mai repede.

   Tipografia noastra detine cele mai noi tehnologii tipografice si intotdeauna va propunem diferite metode de realizare a produselor dvs. Abordarea inovatoare, de inalta calitate - cheia pentru a crea o imagine de succes si pozitiva a clientilor nostri, care sa contribuie la dezvoltarea si consolidarea pozitiei de branduri de pe piata.

Beneficiati de serviciile oferite de tipografia A3plus si nu veti regreta. Doar tipografia noastra detine cele mai noi tehnologii poligrafice!