Contactati-ne

022 24-03-73

Adresa: Chișinău,
str. Mitropolitul Dosoftei, 115
Telefon: 022 24-03-73
Noi in Facebook, Instagram :

Exclusivitate pe piata Republicii Moldova

Astazi, compania noastra a intrat pe piata Republicii Moldova cu posibilitati noi - taierea plotter-ului. Pe linga aceste servicii, plotterul mai poate indeplini alte servicii...

Taierea plotterului - este un serviciu de clasa inalta destinat fabricarii cutiilor din carton prin mai multe metode. Pe linga aceste servicii, plotterul mai poate indeplini alte servicii - sifonare si perforare, desenarea si decuparea produselor gata tiparite, de exemplu: cutiile din carton.

korobka1

Echipamentele si utilajele noastre permit lucrul cu multe alte obiecte din diferite categorii, de exemplu: material plastic, cauciuc, PVC, piele naturala sau artificiala, si carton. La el acum ne vom opri. Indeplinim lucrul cu toate tipurile si formele de carton. Dimensiunea maxima a materialului 1,70 x 2,50 m Grosimea maxima a foilor de taiat poate fi 15mm.

korobka2

Decuparea literelor si a altor obiecte din plastic, pluta sau carton pentru efectuarea publicitatii si amenajarea locurilor de efectuarea a publicitatii

korobka3

Decuparea si taierea obiectelor din carton si plastic pentru fabricarea materialelor POS.

korobka4

Efectuarea ambalajelor individuale in tiraje mici si mijlocii din carton ondulat, cu imprimare sau fara - ambalaj pentru cadou, ambalaje pentru catering si alte tipuri de ambalaje.

korobka5

Efectuarea ambalajelor din plastic si blister, in tiraje mici si mijlocii.

korobka6

Efectuarea cutiilor show, unitatilor de metrou, pechetelor duble, in tiraje mici si mijlocii.

Taierea de contur a oricarui tip de carton, plastic, piele.

Efectuarea sabloanelor pentru design

Efectuarea sabloanelor si a detaliilor pentru alte obiecte.

Publicitate: Atentie pentru companiile de productie si producatorii de ambalaje.

Decuparea prototipurilor ambalajelor si decuparea de contur a materialelor din plastic reduce semnificativ timpul de proiectare a noilor ambalaje, indiferent de forma sa complicata sau simpla. Acest serviciu va economisi timpul de efectuare a materialelor de publicitate, cu cheltuieli minimale.

Noi detinem o varietate de forme de ambalaje (peste 1000 de modele), care pot decora produsele Dvs